fbpx
Сьогодні
13:27 01 Вер 2021

ДТП з Трухіним: Корнієнко заявив, що представники партії "Слуга народу" не тиснули на ЗМІ

Фото: СН

Представники партії "Слуга народу" не чинили тиск на ЗМІ та не змушували їх видаляти публікації щодо ДТП, учасником якої, ймовірно, є народний депутат Олександр Трухін.

На цьому наголосив голова партії, перший заступник голови парламентської фракції "СН" Олександр Корнієнко, передає "Новое время".

"Ми нікого нічого видаляти не змушували. Це точно не до нас питання. У нас точно одна із найпрозоріших і найвпорядкованіших систем роботи зі ЗМІ в країні, з погляду політики", – сказав парламентарій, коментуючи ситуацію щодо видалення інформації про ДТП із деяких ЗМІ.

Корнієнко закликав громадян слідкувати за перебігом розслідування правоохоронних органів і робити висновки щодо ситуації. Він підкреслив, що "Слуга народу" завжди виступає за неупереджені розслідування подібних випадків і щоразу оперативно реагує на них "аж до виключення з фракції, аж до вимог здати мандат".

Водночас Корнієнко сказав, що коментар партії щодо ДТП за можливої участі Трухіна є необов'язковим, адже ця ситуація може виявитися піар-війною.

Так, перший заступник голови парламентської фракції "СН" висловив припущення, що у народного депутата Трухіна могли бути "вороги, які серйозно займаються Полтавською областю, в яких серйозні питання виникли по роботі колег зі "Слуги народу"… І взагалі, він є заступником голови бюджетного комітету. Я думаю, що це теж така посада непроста".

Довідка

Народний депутат від фракції "Слуга народу" у Верховній Раді Олександр Трухін 23 серпня начебто спричинив дорожньо-транспортну пригоду на Бориспільській трасі при в'їзді в Київ. Внаслідок ДТП постраждали шестеро людей, серед яких двоє дітей, а також голова Комітету арбітрів Федерації футболу України Лучано Лучі та його помічник Роман Лишень.

За кілька днів після ДТП деякі ЗМІ почали видаляти опубліковану про це інформацію. Здебільшого вони аргументували свої дії комерційними пропозиціями від невідомих осіб.

31 серпня процесуальний керівник у справі щодо ДТП за імовірної участі Трухіна доручив подальше розслідування цієї події слідчим Державного бюро розслідувань.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: