fbpx
Сьогодні
18:29 03 Сер 2021

Смерть Шишова: Никифоров заявив, що Зеленський тримає справу на контролі

Фото ОПУ

Президент України Володимир Зеленський тримає на контролі справу про смерть очільника Білоруського дому в Україні Віталія Шишова.

Про це заявив речник президента Сергій Никифоров під час брифінгу.

За його словами, на Банковій наразі уважно стежать за висновками поліції.

"Ми пильно стежимо за висновками поліції, президент звичайно тримає цю справу на контролі. Тут єдине, що можна сказати, що нам дійсно важливо показати, що Україна підтримує народ Білорусі й нам дуже важливо, щоб білоруси після подій літа і осені минулого року приїхали в Україну, щоб вони відчували себе в безпеці", – заявив він.

Никифоров також запевнив, якщо виявиться, що смерть Шишова була спланованою спецслужбами, реакція Зеленського не забариться.

Як повідомляла Рубрика, 2 серпня співмешканка Віталія Шишова повідомила в поліцію, що він не виходить на зв'язок. На його пошуки направили всі чергові наряди столичної поліції. За попередніми даними, він вийшов вранці на пробіжку і не повернувся.

Зранку 3 серпня стало відомо, що Шишова знайшли повішеним в одному з київських парків, неподалік від місця його проживання.

Білоруський дім в Україні заявив, що за його главою Віталієм Шишовим стежили, і що поліція про це знала.

У Міжфракційному депутатському об'єднанні "За демократичну Білорусь" вважають, що міністр внутрішніх справ Денис Монастирський має взяти розслідування смерті голови Білоруського дому в Україні Віталія Шишова під особистий контроль, оскільки до цього можуть бути причетні білоруські спецслужби.

У поліції повідомили, що на тілі глави Білоруського дому Віталія Шишова експерти виявили подряпини. Там не відкидають версію про вбивство з імітуванням самогубства.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: