fbpx
Сьогодні
09:04 03 Сер 2021

Голову Білоруського дому в Україні знайшли повішеним у київському парку

English version here

У Києві знайшли мертвим голову Білоруського дому в Україні (БДУ) Віталія Шишова.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

"Громадянина Білорусі Віталія Шишова, який зник вчора у Києві, знайшли повішеним сьогодні в одному з київських парків, неподалік від місця його проживання", – йдеться у повідомленні.

Мобільний телефон і особисті речі Віталія вилучені з місця події.

Поліція розпочала кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство.

Правоохоронці будуть перевіряти всі версії, в тому числі версію вбивства, замасковану під суїцид.

Повна картина подій буде встановлена після допиту свідків, аналізу відеозаписів з камер системи "Безпечне місто", проведення експертиз і слідчих експериментів.

Поліція Києва звертається до всіх, хто знав Віталія Шишова, з проханням надати інформацію про останні тижні його життя, його психоемоційний стан, можливі погрози тощо.

Як повідомляла Рубрика, 2 серпня співмешканка Віталія Шишова повідомила в поліцію, що він не виходить на зв'язок. На його пошуки направили всі чергові наряди столичної поліції. За попередніми даними, він вийшов вранці на пробіжку і не повернувся.

З номера Шишова було зроблено кілька "глухарів" – дзвінок, який відразу скидають при відповіді. Про зникнення Шишова повідомили в поліцію. До його пошуків залучили кінологів.

Довідка

Білоруський дім в Україні – некомерційна громадська організація, яка допомагає білорусам і всім, хто постраждав від дій режиму диктатора Олександра Лукашенка. Білоруський дім допомагає білорусам з легалізацією в Україні, працевлаштуванням, пошуками житла, організовує мирні акції та марші.

Рубрика:
Київ Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: