fbpx
Сьогодні
15:29 03 Сер 2021

На тілі Шишова експерти виявили подряпини, поліція не відкидає версію про вбивство

На тілі глави Білоруського дому  Віталія Шишова експерти виявили подряпини. Поліція не відкидає версію про вбивство з імітуванням самогубства.

Про це повідомив глава Нацполіції Клименко під час брифінгу, передає УП.

"У нього на цей час, що визначено, подряпини, просто здерта шкіра на носі, на лівому коліні і на грудях. Це характерно для разового падіння, як сказали експерти", – сказав Клименко.

Клименко також повідомив про "потертість" на лівій частині верхньої губи. Зазначається, що експертиза покаже, чи це травми від побиття.

"Основні версії, які розглядаються – це самогубство і вбивство з імітуванням самогубства. Це дві версії, які ми розглядаємо як основні. Хоча, ми не відкидаємо, що під час розслідування можливо будуть інші версії", – зазначив глава Нацполіції.

Як повідомляла Рубрика, 2 серпня співмешканка Віталія Шишова повідомила в поліцію, що він не виходить на зв'язок. На його пошуки направили всі чергові наряди столичної поліції. За попередніми даними, він вийшов вранці на пробіжку і не повернувся.

Зранку 3 серпня стало відомо, що Шишова знайшли повішеним в одному з київських парків, неподалік від місця його проживання.

Білоруський дім в Україні заявив, що за його главою Віталієм Шишовим стежили, і що поліція про це знала.

У Міжфракційному депутатському об'єднанні "За демократичну Білорусь" вважають, що міністр внутрішніх справ Денис Монастирський має взяти розслідування смерті голови Білоруського дому в Україні Віталія Шишова під особистий контроль , оскільки до цього можуть бути причетні білоруські спецслужби.

Рубрика:
Київ Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: