fbpx
Сьогодні
22:26 15 Лип 2021

У Росії військових змушують вчити статтю Путіна про Україну

Фото Getty Images

У Росії статтю Путіна про Україну включили до переліку обов'язкових для вивчення тем військово-політичної підготовки «через велику кількість відгуків у військовому середовищі».

Про це повідомляє російські ЗМІ з посиланням на джерела у військовому відомстві, пише ДТ.

Стаття Путіна «Про історичну єдність росіян і українців» за вказівкою міністра оборони Сергія Шойгу включена в якості однієї з обов'язкових тем для занять з військовослужбовцями з військово-політичної підготовки.

За словами джерела, «через велику кількість військовослужбовців в складі російської армії та на флоті, що мають українське коріння, батьків або родичів в Україні, стаття президента викликала великий позитивний відгук і обговорення у військовому середовищі».

А ключова теза про єдність українського, білоруського та російського народів нібито «розділяється всіма російськими військовослужбовцями».

З огляду на таку увагу до статті, було вирішено включити її в перелік обов'язкових для вивчення тим військово-політичної підготовки. Також в Міноборони повідомили, що «існує необхідність більш докладного вивчення наведених у статті історичних фактів».

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: