fbpx
Сьогодні
13:41 13 Лип 2021

"Я просто не знав на що він витрачає свій час": Зеленський прокоментував статтю Путіна

Фото: ОП

Президент України Володимир Зеленський пообіцяв відреагувати на статтю Путіна. Зокрема й тому, що на сайті Кремля статтю опублікували не лише російською, але й українською мовою.

Про це він заявив під час форуму "Україна 30", передає ZN.UA.

"Ми обов'язково проаналізуємо цю статтю, як тільки я знайду час, детально почитаємо. Якщо потрібно, щоб ця стаття знайшла відповідь … Вона ж нібито написана і українською, значить треба, щоб ми щось відповіли, подумаємо", – заявив Зеленський.

Президент України також зауважив, що у глави Кремля немає часу на двосторонні зустрічі, але є час для написання подібних матеріалів.

"Президент РФ вже почав писати українською мовою. Значить ми все правильно робимо. У мене не було часу прочитати всю статтю, бо вчора у мене були важливі зустрічі. Частини, які я прочитав, я побачив там глибоку роботу. Дійсно, президент РФ витратив багато часу, там багато архівної роботи. Можу тільки позаздрити, що стільки часу президент такої великої держави може собі дозволити і витратити на таку детальну роботу.

Що стосується часу, ми постійно говоримо про нашу зустріч і на зустріч між президентами України і РФ у президента Росії не вистачає часу. Я просто не знав на що він витрачає свій час і зараз я бачу результат", – зауважив Зеленський.

У матеріалі Путіна, продовжив президент України, є тези, які вони могли б обговорити.

Українському президенту не вперше доводиться відповідати на висловлювання глави Кремля щодо України. Востаннє Зеленський прокоментував слова Путіна, який заявив про те, що українці та росіяни – один народ.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: