fbpx
Сьогодні
11:56 07 Лип 2021

Єгипет збільшує рівень заповнюваності готелів до 70% перед розпалом літнього туристичного сезону

Єгипет має збільшити рівень заповнення готелів та розважальних закладів майже на чверть, оскільки країна продовжує поетапне відновлення туристичного сектору – одного з найважливіших джерел прибутку країни.

Готелі, ресторани, кафе, кінотеатри та театри можуть збільшити місткість з 50% до 70%. Це підтвердив уряд Єгипту на засіданні під головуванням прем'єр-міністра Мостафи Мадбулі у понеділок.

На зустрічі міністерка охорони здоров'я Єгипту доктор Хала Заєд доповіла про ситуацію щодо коронавірусу у країні. Зокрема вона повідомила про рівень зараження та різні запобіжні заходи, спрямовані на стримування поширення вірусу.

Єгипет скасував свою початкову заборону на в'їзд туристичних перевезень 12 місяців тому і відкривав свій туристичний ринок поетапно, щоб уряд міг оцінювати заходи безпеки та охорони праці, спрямовані на припинення поширення COVID-19.

За один рік Єгипту вдалося відновити кількість відвідувачів. За даними Міністерства туризму та старожитностей, з липня 2020 року Єгипет відвідало близько 4 мільйонів людей. Міністерство заявляє, що очікує повернення кількості відвідувачів до передковідного рівня до осені 2022 року.

Д-р Халед Ель-Енані, міністр туризму та старожитностей Єгипту, заявив, що стратегія відновлення туризму в Єгипті «відбувається поступово» і що країна змогла збільшити рівень заповнюваності завдяки ретельному дотриманню плану обережного відновлення.

"Застосовуючи суворі заходи, вакцинувавши весь персонал сфери туризму в кількох провінціях та ретельно контролюючи наші готелі та заклади, ми змогли безпечно відкритися", – сказав він.

Після зусиль Єгипту щодо запровадження запобіжних заходів, Всесвітня рада з питань подорожей і туризму (WTTC) надала країні марку безпечних подорожей, закріпивши за країною статус безпечного напрямку для туризму.

Мандрівники, які прибувають до країни повинні пройти ПЛР-тест, також при в'їзді Єгипет перевіряє всі сертифікати про щеплення.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: