fbpx
Сьогодні
Ексклюзив 18:25 29 Чер 2021

Як подорожувати Єгиптом самостійно: для туристів з'явиться спеціальний додаток

English version here

Фото: Unsplash

Єгипет запустить спеціальний додаток для туристів, які подорожують самостійно.

Про це для «Рубрики» розповів міністр туризму і старожитностей Єгипту Халед аль-Анані.

На сьогодні найпопулярнішим форматом туризму для українців є all-inclusive на морських курортах Південного Синая і Червоного моря, особливо в містах Шарм-ель-Шейх, Хургада і Марсала. За словами міністра туризму і старожитностей Єгипту Халеда аль-Анані, зараз Єгипет працює над тим, щоб залучати українських туристів не тільки в курортні зони, але і в міста і на місця культурного та історичного значення, які в країні далеко не обмежуються Великими пірамідами Гізи. Так, поєднання культурного і морського відпочинку – новий пріоритет Єгипту.

«Наша мета – об'єднати відпочинок та культуру. Тому ми дуже сподіваємося, що в недалекому майбутньому українці будуть приїжджати не тільки, щоб насолодитися морським відпочинком, але і щоб відвідати Каїр, Луксор, Асуан. Тому ми серйозно над цим працюємо, будуємо швидкісні траси між усіма курортними місцями і містами долини Нілу, особливо Луксором, Асуані і Каїром. Також ми збільшимо кількість рейсів між Шарм-ель-Шейхом, Хургада, марсали і містами Долини Нілу. В цьому наша мета – об'єднати курорти і культуру в долині Нілу», – поділився міністр туризму з «Рубрикою».

Як подорожувати Єгиптом самостійно: для туристів з'явиться спеціальний додаток

Фото: Рубрика

Крім того, у фокусі міністерства туризму Єгипту – самостійні подорожі туристів. Сьогодні більшість українців приїжджають до Єгипту через турагентства, але Халед аль-Анані вважає, що пандемія посприяла тому, що все більше людей хочуть подорожувати самостійно, а не в групах, щоб уникати стовпотворіння.

«Тому зараз ми працюємо над удосконаленням нашого сайту і також створюємо новий мобільний додаток для туристів, щоб полегшити їх приїзд до Єгипту. Уже зараз туристів можуть легко приїжджати в курортні міста самостійно: там все легко, все, що потрібно, можна знайти в готелі, в тому числі і екскурсії через турагентства [вже тут, на місці – ред.] », – розповів міністр.

За словами Халеда аль-Анані, через додаток туристи зможуть бронювати перельоти, квитки в музеї та навіть екскурсійні програми. Додаток планують запустити не більше, ніж через три місяці.

Як подорожувати Єгиптом самостійно: для туристів з'явиться спеціальний додаток

Фото: Рубрика

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: