fbpx
Сьогодні
16:05 12 Чер 2021

Рудик про вихід Притули з "Голосу": Бажаємо очолити хоч щось

Голова партії "Голос" Кіра Рудик прокоментувала вихід Сергія Притули з політсили. За її словами, Притула, перебуваючи у лавах партії, не міг остаточно визначитися, що саме він хоче робити, а"його дії останнім часом були дещо неорганізовані".

Про це вона розповіла в інтерв'ю Радіо Свобода.

"Ще кілька тижнів тому ми чули, що Сергій хоче очолити партію, а декілька днів тому він зробив заяву, що покидає партію. А до цього в нього були заяви, що він хоче очолити київський осередок, а до цього говорив, що хоче очолити фракцію в Київраді. А ще до цього він хотів створити партію Сергія Притули, а ще до цього він хотів піти з політики. Тому я щиро бажаю, щоби він нарешті визначився з тим, що він хоче робити, і ми можемо побажати йому тільки успіху в прагненні очолити хоч щось", – сказала Кіра Рудик.

На запитання про те, чи готова партія повернути Притулу у свої лави, якщо він висловить бажання, Рудик відповіла, що заяви з приводу прийняття людей в партію ухвалює політична рада, і якщо від Притули буде така ініціатива, то політична рада її розгляне.

Нагадаємо, 7 червня Сергій Притула заявив про свій вихід з партії "Голос".

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: