fbpx
Сьогодні
10:25 07 Чер 2021

Притула йде з партії "Голос"

Сергей Притула

Сергій Притула оголосив про вихід із партії "Голос". Водночас він наголосив, що не йде з політики.

Про це він написав у своєму Facebook.

Притула нагадав, що 2 роки тому перед минулими парламентськими виборами він оголосив про приєднання до команди "Голосу". За його словами, це було свідоме та зважене рішення.

"Не знаю, як би склалась історія партії, якби минулого року її не полишив би засновник. Проте, станом на сьогодні, 7 червня 2021 року, я оголошую про свій вихід з партії "Голос". Наголошую на тому, що я не йду з політики. Я йду з партії, яка, не в останню чергу завдяки діям нового керівництва, віддалилась від наших початкових засад настільки далеко, що можна констатувати точку неповернення", – заявив Притула.

Він каже, що основною проблемою партії є відсутність конструктивної комунікації між партійними "верхами" і "низами". Притула каже, що до останнього вірив у можливість "реанімації партії", але "діалогу не вийшло".

"Обласні та міські осередки не повинні відповідати перед суспільством за вчинки партійного керівництва. І, на мою думку, єдино правильним рішенням є максимально дистанціюватись від цього керівництва", – уточнив він.

За словами колишнього кандидата в мери Києва, у "Голосі" перевірку владою пройшли не всі. Притула наголошує, що керівництво партії мало б усувати людей, які голосували урозріз бажань виборців, однак жодної реакції на такі дії не було, а незгодних почали усувати з "Голосу".

"Це ще раз дає мені підстави чітко артикулювати, що з такими "функціонерами" мені не по дорозі. І, надалі, супутників по тернистих шляхах української політики я обиратиму обачніше", – наголосив Притула й обіцяв незабаром повідомити про свої майбутні політичні плани.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: