fbpx
Сьогодні
14:24 08 Чер 2021

У "Слузі народу" прокоментували запрошення Зеленського від Байдена відвідати Вашингтон

Запрошення Президента України Володимира Зеленського від Президента Сполучених Штатів Америки Джо Байдена відвідати Вашингтон у липні цього року стане продовженням змістовних контактів двох держав.

Про це заявив голова партії «Слуга народу» Олександр Корнієнко.

«Особиста розмова лідерів стане продовженням змістовних контактів наших держав. Це запрошення повністю спростовує всі «вкиди» та чутки з приводу того, що нібито є якісь перешкоди для контактів між президентами. Немає і не було жодних перешкод», – заявив Корнієнко.

За його словами, не випадково напередодні розмови між Байденом і Зеленським в українських медіа поширювали фейк, що контактам між главами держав заважає особиста історія звільнення Андрія Коболєва з Нафтогазу.

«Українські медіа зробили «сенсацію» з нуля. Можливо, з чиєюсь корисливою допомогою. Запрошення Президента Зеленського є доказом того, що всі, хто поширював ці повідомлення, просто поширювали брехню», – заявив Корнієнко.

Нагадаємо, 7 червня Зеленський і Байден провели телефонні переговори, під час яких американський лідер запросив українського колегу відвідати Білий дім цього літа.

Також повідомлялося, що у Зеленського відредагували заяву за підсумками розмови з Байденом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: