fbpx
Сьогодні
21:30 31 Тра 2021

Діти соціально незахищених категорій можуть безкоштовно відвідати Музей науки в Києві

У дітей з соціально незахищених категорій з'явилася можливість безкоштовно відвідати Музей науки.

Про це повідомляє "Рубрика".

У пресслужбі повідомляють, що протягом декількох тижнів, що передували Міжнародному дню захисту дітей, в Музей зверталися різні фонди з проханням організувати екскурсії. На основі цих звернень сформувався лист очікування, і близько 100 дітей з цього листа потраплять на екскурсію, яку проведуть вже 1 червня, а решта дітей будуть приходити на екскурсії по черзі.

Щоб потрапити в лист очікування, необхідно подати заявку за адресами, вказаними на сайті музею:

У Музеї науки діти зможуть не просто подивитися, а й помацати будь експонат, адже головне правило тут – заборонено НЕ торкатися. Тут можна покататися на велосипеді з квадратними колесами, пограти в інтерактивній пісочниці, побачити акустичні дзеркала, зібрати людську головоломку, побачити свій голос, спробувати розбити загартоване скло, написати повідомлення азбукою Морзе, увійти в калейдоскоп і ще багато чого цікавого.

Основна місія музею – стати місцем, з якого починається шлях дитини в дивовижний світ науки. Простір поділений на кілька зон: дивна матерія, акустика, людина, оптика, великі винаходи. Також в Музеї науки діють освітні програми для дітей різного віку, серед яких: майстер-клас «Аліса в Задзеркаллі», квест «Гаррі Поттер», практичне заняття «Від ложки до GPS» і багато інших активностей. Мала академія наук планує відкривати Музеї науки в різних містах України.

Читайте також: Викликати зливу або вдарити гирею скло: чим дивує Музей науки у Києві

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: