fbpx
Сьогодні
20:37 18 Тра 2021

Справа Шеремета: Дугарь та Кузьменко продовжили запобіжні заходи

Фото ukrinform.ua

Суд продовжив запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту для Юлії Кузьменко та дію процесуальних обов'язків Яни Дугарь на 2 місяці у справі щодо вбивства журналіста Павла Шеремета.

Про це передає Укрінформ.

Так, Шевченківський райсуд Києва в рамках розгляду справи щодо вбивства журналіста Павла Шеремета продовжив запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту для лікарки Юлії Кузьменко та дію процесуальних обов'язків для медсестри Яни Дугарь на 2 місяці.

"Суд ухвалив клопотання прокурора – задовольнити. Продовжити строк дії запобіжного заходу Кузьменко. Продовжити строк дії обов'язків Дугарь", – заявила суддя Оксана Голуб.

Зазначається, під час засідання суд дослідив низку відеозаписів, які містяться у матеріалах справи, а також низку документів – різні протоколи та довідки, зокрема, щодо Кузьменко та Антоненка, і щодо фіксації їх місцезнаходження тощо.

У свою чергу, головний лікар ДУ "Науково практичний центр дитячої кардіології та кардіохірургії" МОЗ Андрій Максименко, медичний директор лікарні "Охматдит" Сергій Чернишук, колишній народний депутат Андрій Тетерук висловили бажання взяти Кузьменко на поруки.

Суд зі свого боку задовольнив клопотання прокурора і призначив подальший розгляд справи на 11:00 25 травня.

Шевченківський районний суд Києва вирішив залишити Антоненка під вартою до 21 травня 2021 року. Домашній арешт Кузьменко продовжили до того ж терміну.

Попри це 30 квітня Антоненка була звільнено з-під варти, а запобіжний захист замінили на домашній арешт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: