fbpx
Сьогодні
16:33 24 Кві 2021

Клімкін заявив, що перенесення майданчика для перемовин ТКГ є тривожним сигналом

Ексміністр закордонних справ України Павло Клімкін вважає тривожним сигналом розмови довкола перенесення майданчика для перемовин Тристоронньої контактної групи (ТКГ).

Про це пише Еспресо.

"ТКГ може бути або в Туреччині, або в Сербії – щоб не створювати прецеденту – виключення санкцій, бо це погана історія… Потрібно припинити ці ідіотські дискусії, – сказав Павло Клімкін.

А коментуючи взаємні запрошення Зеленського та Путіна, екскерівник зовнішньополітичного відомства припустив, що це – відволікання уваги від важливішого: "Цей взаємний тролінг (запрошення Путіна на Донбас, і навпаки, запрошення Зеленського в Москву) ні до того не веде".

"Я дуже боюся, що зараз виникатимуть якісь публічні спроби, перенести переговори, можливо, у Стамбул. Можливо, якась нейтральна країна – для того, щоб зустрітись удвох, щоб зробити собі з Путіним "междусобойчик", – підсумував Павло Клімкін.

Як повідомляла Рубрика, президент Зеленський заявив, що готовий зустрітись із російським президентом Володимиром Путіним "у будь-якій точці українського Донбасу" та запевнив, що Україна не боїться Росії.

Путін натомість запропонував зустрітися Зеленському в Москві "в будь-який зручний час", але відмовився обговорювати проблему Донбасу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: