fbpx
Сьогодні
19:00 22 Кві 2021

Путін пропонує Зеленському зустрітися в Москві

English version here

Президент Росії Володимир Путін відповів на пропозицію глави України Володимира Зеленського про зустріч і запропонував зустрітися в Москві.

Як заявив він під час брифінгу, президент Росії готовий зустрітися "в будь-який зручний час".

За словами Путіна українська влада "зробило дуже багато кроків, що руйнують російсько-українські стосунки", Під цим він розуміє "ставлення до РПЦ та її руйнування", становище російськомовних громадян в Україні та російських громадян на території нашої держави.

"Якщо президент Зеленський хоче почати відновлення цих стосунків, ми будемо це тільки вітати. Залишається питання – що хочемо обговорювати на цій зустрічі? Якщо мова йде про обговорення проблем Донбасу, то в першу чергу керівництво України повинно зустрічатися з керівниками "республік" "ЛНР" і "ДНР", а потім вирішувати проблеми з представниками третіх країн, якою є Росія. А якщо мова йде про розвиток двосторонніх відносин, то ми приймемо президента України в Москві в будь-який зручний для нього час", – заявив Путін.

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський запропонував Володимиру Путіну зустрітися на Донбасі. Зустріч може відбутися "в будь-якій точці, де йде війна".

Рубрика:
Політика Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: