fbpx
Сьогодні
17:08 12 Кві 2021

Довибори в Раду: Корнієнко заявив, що суд не може скасувати результати

Глава партії "Слуга народу", перший заступник однойменної фракції Олександр Корнієнко стверджує, що суд не скасовував протокол щодо повторних проміжних виборів народного депутата на окрузі №87 (Івано-Франківської області) та не скасовував результатів виборів.

Про це пише "Інтерфакс-Україна".

"Суд визнав протиправним протокол … у частині відображення даних за двома ділянками, тобто сам протокол ніхто не скасовував, тим більше не скасовано результати виборів, тому що суд не може скасувати результати виборів", – сказав Корнієнко на брифінгу в понеділок у Києві.

За його словами, Центральна виборча комісія тепер має на виконання всіх судів щось доручити окружній виборчій комісії, "перерахувати або зробити уточнення".

"Тобто зараз буде певна діяльність між Центральною виборчою комісією і окружною виборчою комісією", – наголосив Корнієнко.

Лідер партії знову висловив упевненість, що кандидат від партії "Слуга народу" Василь Вірастюк переможе.

Нагадаємо, що кандидат у народні депутати в цьому ж окрузі Олександр Шевченко повідомив, що Івано-Франківський окружний адміністративний суд визнав протиправним протокол окружної виборчої комісії (ОВК) про встановлення підсумків голосування на окрузі №87

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: