fbpx
Сьогодні
09:35 17 Бер 2021

У партії "Слуга народу" назвали неприпустимою поведінку речника української ТКГ Арестовича

Фото з Facebook-сторінки Євгенії Кравчук

Заступник глави фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук назвала неприпустимою поведінку речника української делегації в ТКГ Олексія Арестовича, який нецензурно відповів на прохання писати українською.

Про це Кравчук заявила в ефірі Громадського.

За її словами, подібні висловлювання дискредитують Арестовича як людину, яка повинна доносити інформацію про хід переговорів.

"Я вважаю, те, що зробив Арестович — це неприпустимо, свинство", – підкреслила нардеп.

Вона додала, що не взяла б працювати Арестовича речником української делегації.

За її словами, на цій посаді потрібно обговорювати, як росіяни блокують переговори щодо врегулюванню ситуації на Донбасі, а не потрапляти в скандали через небажання спілкуватися українською мовою.

Депутат додала, що керівництву фракції необхідно підняти цю тему і запросити його на засідання.

"Бо до нього й раніше були питання. Певною своєю мірою ㅡ він ефективний як комунікатор: пише, приходить на ефіри, пояснює. Не можна сказати, що це непотрібна (посада – ред.)", – сказала Кравчук.

Як повідомляла Рубрика, Арестович у своєму Фейсбук розповідав, як важливо вміти вести переговори. У коментарях його попросили використовувати українську мову, на що речник написав: «Пішов на х*й. Так зрозуміліше?".
Конфлікт на цьому не завершився, оскільки пізніше Олексій Арестович назвав людей, яким не сподобалася його нецензурна відповідь на один із коментарів у Facebook, "лицемірними" та "неграмотними".

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: