fbpx
Сьогодні
19:15 16 Бер 2021

Арестович відповів на скандал щодо його лайки у Facebook

Радник глави української делегації в Тристоронній контактній групі Олексій Арестович назвав людей, яким не сподобалася його лайка на один із коментарів у Facebook, "лицемірними" та "неграмотними".

Про це він зазначив на своїй сторінці у Facebook.

"Ви чудово розумієте, що я послав бота підписаного "Василем Івановим", який потрапив на сторінку "Олексія Арестовича", його мовою. А не за українську мову, яку я ціную і насолоджуюсь нею користуючись. І за лицемірство", – зазначив радник.

Окрім того, на думку Арестовича проханням писати українською на його власній сторінці користувачі соцмереж порушують його конституційні права (ст. 10). Він також підкреслює, що не отримає зарплатні й не є держслужбовцем, аби слідувати вимогам коментаторів.

"Я забираю гроші з трьох своїх дітей на допомогу державі на громадській основі… Якщо моя "відставка" відбудеться, то станеться дві речі: у мене буде набагато більше часу, енергії, коштів; матимете менше інформації на актуальні теми. Окремим депутатам, які прагнуть моєї "відставки", я, в такому випадку, відправлю пляшку шампанського – від сім'ї, яка давно забула, як я виглядаю", – зазначає Арестович.

– Господа возмущённые.)1. Вы чистые лицемеры.Вы же прекрасно понимаете, что послал я бота, подписанного «Василий…

Posted by Олексій Арестович on Tuesday, March 16, 2021

Нагадаємо, Арестович на прохання написати пост у соцмережі щодо засідань ТКГ українською мовою послав користувача "на х*й".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: