fbpx
Сьогодні
15:18 17 Бер 2021

Стало відомо, чим займатиметься новий заступник Єрмака

Фото: Макс Требухов/Lb.ua

Новий заступник керівника Офісу президента України Ігор Брусило зосередить свою увагу на якісному забезпеченні та змістовному наповненні візитів глави держави.

Про це повідомляє пресслужба Офісу президента.

"Загалом продовжу скеровувати роботу Служби Державного Протоколу та Церемоніалу Президента. Проте розширяться повноваження щодо якісного змістовного наповнення та організації міжнародних візитів, робочих поїздок і заходів за участю Володимира Зеленського", – повідомив Брусило.

Він також зазначив, що в разі потреби буде забезпечена інформаційно-роз'яснювальна робота щодо важливості та цілей закордонних візитів президента України та візитів в Україну глав іноземних держав, урядів, керівників міжнародних організацій.

Наразі Брусило опікується підготовкою офіційного візиту в Україну 18-19 березня президента Литви Гітанаса Наусєди.

У свою чергу, керівник Офісу президента Андрій Єрмак додав, що призначення Брусила його заступником має покращити організаційну складову візитів глави держави, а також підвищить статус представництва української сторони при їх підготовці.

Як повідомляла Рубрика, президент Володимир Зеленський 17 березня призначив Ігоря Брусила заступником керівника Офісу президента.

Брусило з 2002 року працював у протоколі Президента України. Крім того, він працював в Апараті Верховної Ради у сфері забезпечення міжпарламентської взаємодії. У 2007-2011 роках перебував на дипломатичній службі в посольстві України в Італії. Повернувся до роботи в протоколі глави держави у 2012 році.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: