fbpx
Сьогодні
13:11 27 Лют 2021

Санна Марін потрапила на обкладинку Time: видання включило главу фінського уряду в список 100 лідерів громадської думки

Видавництво Time складає рейтинги інфлюенсерів, які впливають на світове майбутнє, з 2019 року.

Санна Марін увійшла в сотню інфлюенсерів, яких престижний журнал Time назвав лідерами, міняють майбутнє людства.

У список Time увійшли інфлюенсери з різних сфер діяльності: бізнесу, політики, спорту, науки, шоу-бізнесу і охорони здоров'я.

Марін стала однією з шести героїв матеріалу, чиє обличчя потрапило на обкладинку журналу.

Текст, який представляє Марін як політика, був написаний прем'єр-міністром Норвегії Ерной Солберг. Вона пише, що Марін прийшла до влади лише за кілька тижнів до того, як вибухнув коронакриза і в Фінляндії було виявлено перше зараження на коронавірус.

– У Марін не було "медового місяця" на своєму посту, але вона швидко зуміла впоратися з ситуацією. Завдяки введенню обмежувальних заходів Санна Марін зуміла зробити так, що відносні показники заражуваність в Фінляндії тримаються на рівні однієї п'ятої від європейських.

Солберг також пише, що в усьому світі увага була прикута до Марін завдяки тому, що вона зайняла пост глави уряду в такому молодому віці. Однак Марін зовсім не є новачком в політиці і під час пандемії вона зуміла довести, що справжнє лідерство від віку не залежить, звеличує колегу Солберг.

У список 100 Next цього року також входить, наприклад, білоруська опозиційна лідерка Світлана Тіхановська, яка насмілилася на президентських виборах кинути виклик чинному президенту Олександру Лукашенку.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: