fbpx
Сьогодні
23:55 25 Лют 2021

"Динамо" обіграло "Брюгге" і пробилося в 1/8 фіналу Ліги Європи

25 лютого в Бельгії на стадіоні "Ян Брейдель" відбувся матч-відповідь 1/16 фіналу плей-офф Ліги Європи між "Брюгге" і київським "Динамо".

Перша зустріч в Києві завершилася нічиєю 1: 1, тому результат протистояння вирішувався в Бельгії.

Відзначимо, що "Брюгге", як і в першому матчі, не зміг розраховувати на кількох лідерів команди та головного тренера через коронавірус.

Перший тайм поєдинку пройшов в боротьбі і практично без моментів. Команди намагалися творити, але в цілому безрезультатно.

Хід другої половини зустрічі контролював "Брюгге" і особливо не було видно, за рахунок чого кияни зможуть відзначитися голом.

Ключовим став вихід Шапаренка, який загострив гру "Динамо" в атаці, а ось єдиний і переможний гол спорудили інші гравці. За сім хвилин до кінця матчу Родрігеш віддав в штрафну на Циганкова, який прострілив на Буляьского, а той відправив м'яч у ворота Міньоле.

"Динамо" здобуло мінімальну перемогу і пробилося в 1/8 фіналу Ліги Європи. Жеребкування цієї стадії відбудеться 26 лютого.

"Брюгге" – "Динамо" – 0:1 (перший матч – 1:1)

Голи: Буяльський, 83.

  • "Брюгге": Міньоле, Мата, Коссуну, Мехеле, Рікка, Дірар (Окереке, 85), Баланте, Вормер, ван ден Кейбус (ван дер Бремпт, 46), Соболь (де Кейпер, 84), Дост (Баджи, 57).
  • "Динамо": Бущан, Кендзьора (Караваєв, 77), Забарний, Сирота, Миколенко, Шепелев (Шапаренко, 67), Сидорчук, Циганков, Буяльський (Андрієвський, 87), Родрігес, Бесєдін.
Рубрика:
Спорт

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: