fbpx
Сьогодні
12:17 15 Січ 2021

У Міноборони 2021 рік оголошено роком Євроатлантичної трансформації

English version here

Результатом трансформаційних процесів у Мінобороні і ЗСУ стане створення інтегрованої оборонної інституції євроатлантичного типу.

Про це йшлося під час відеоконференції міністра оборони України Андрія Тарана з групою іноземних радників стратегічного рівня, повідомили в Міноборони.

"Для реалізації внутрішніх реформ ми орієнтуємося на стандарти НАТО, оскільки вони є найкращими у військовій сфері. Тому рішенням розширеної колегії Міністерства оборони України, яка відбулася 22 грудня 2020 року, 2021 рік оголошено роком євроатлантичної трансформації", – сказав Таран.

Учасники дискусії підтримали рішення колегії Міністерства оборони щодо проведення комплексного функціонального огляду системи оборонного менеджменту.

Огляд має забезпечити неухильне переведення Міноборони та ЗСУ на нові стандарти функціонування та управлінських процесів

За словами Тарана, запрошення представників Офісу президента України, Кабміну, Верховної Ради, Ради нацбезпеки і оборони України до участі в комплексному функціональному огляді системи оборонного менеджменту стане запорукою його неупередженості, ефективності та результативності.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: