fbpx
Сьогодні
16:28 26 Гру 2020

Кравчук відреагував на заяву Зеленського про можливий напад Росії

Фото: ukrinform.ua

Заява президента Володимира Зеленського про імовірний напад Росії на Україну і можливість масової мобілізації українців є нормальною реакцією патріота на загрозу для рідної землі.

Про це в ефірі телеканалу "Україна 24" розповів перший президент України Леонід Кравчук.

"Будь-яка відповідь пов'язана із запитанням, яке ставить журналіст. Журналіст поставив запитання: якби з Криму був напад Росії, як би поводилася Україна. Президент відповів: якщо таке б сталося, ми б захищали свою землю, і захищати пішли б всі. І запитання було "аби", і відповідь була у тому ж ракурсі", – сказав перший президент України.

За його словами, "президент не міг відповісти інакше".

"І коли ми зараз з вами почнемо робити спробу перевести це в чисто практичну площину, як я чую, говорять деякі наші зокрема посадовці – то до цього ще дуже далеко. Коли я був уже не президентом, мене також запитали: аби ворог прийшов на вашу землю, що б ви робили. Я сказав, що маю достатню кількість різнокаліберної зброї, я б стріляв в кожного ворога, хто став на мою землю, поки зброю тримають руки і поки дивляться очі, я буду бити ворога, а не жити за принципом "підставляти другу щоку". Це нормальна відповідь патріота України, людини, яка любить свою землю", – наголосив Кравчук.

Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленський заявив, що якщо Росія нападе з Криму, будуть мобілізовані і чоловіки, і жінки.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: