fbpx
Сьогодні
23:35 21 Гру 2020

"Зателефонував своєму вбивці": Навальний від імені помічника ексдиректора ФСБ подзвонив учаснику замаху на нього і добився зізнання

Російський опозиціонер Олексій Навальний заявив, що зумів додзвонитися до співробітника ФСБ Костянтина Кудрявцева, який причетний до його отруєння Новачком

Запис розмови він опублікував на своєму YouTube-каналі та в Telegram.

За словами Навального, він представився Кудрявцеву помічником секретаря Радбезу РФ та колишнього директора ФСБ Миколи Патрушева, завдяки чому зумів домогтися від того свідчень.

Опозиціонер, зокрема, поцікавився у співробітника спецслужби, чому операція з усунення провалилася, у відповідь на що співрозмовник припустив, що причиною стала занадто швидка посадка літака в Омську і оперативні дії бригади швидкої допомоги в аеропорту.

"На початок розмови ми про Кудрявцева знали тільки три речі. Що він складається в групі таємних вбивць, що він хімік, і що 25 серпня він літав до Омська. Тому я припускав, що він забрав з лікарні мій одяг.

А до кінця розмови Костянтин нам люб'язно пояснив багато деталей", написав Навальний.

"Зараз я говорю абсолютно офіційно і направлю всі відповідні заяви. Ми знаємо, що він співробітник ФСБ. Зараз ви почуєте його голос. Будь-яка фонографічна експертиза підтвердить, що це він. А слів його досить, щоб заарештувати не тільки вбивць, але і тих, хто допомагав їм приховати сліди злочину", – додав він.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: