fbpx
Сьогодні
11:25 05 Гру 2020

Санду закликала молдован вийти на вулиці проти парламенту

Новообрана президентка Молдови Майя Санду закликала громадян вийти в неділю 6-го грудня на протест з вимогою розпуску парламенту.

Про це вона заявила на під час брифінгу, про що повідомляє TV8.

"Те, що сталося сьогодні, це ще один доказ того, що в парламенті зібралася група злочинців, яка не поважає конституцію, закони і своїх громадян. Коли парламент став проти людей, цей парламент треба розпустити. В неділю виходимо всі на площу Великих національних зборів, щоб сказати, що думає народ", – заявила Санду на брифінгу.

Санду відмітила, що депутати соціалістів і партії "Шор "всього" за декілька хвилин ухвалили важливі законопроєкт, включаючи проєкт про державний бюджет".

"Проєкти, які утримують усередині себе схему на схемі, які ляжуть на плечі громадян. Ігор Додон і соціалісти не зробили ніяких висновків з останніх виборів. Вони удають, що не помічають просте бажання громадян не бути обкраденими. Люди хочуть прості речі", – сказала Санду.

Санду додала, що завтра вона звернеться до Конституційного суду з вимогою анулювати ухвалені закони.

У зв'язку з цим вона закликала громадян вийти 6 грудня на протест.

"Нас багато. Ми сильні і ми разом. Шляхом єдності ми отримали перемогу на президентських виборах. В неділю на площі ми прийдемо і скажемо злодіям, що їх час пішов. Вони не підуть красиво, вони можуть піти тільки з соромом", – додала Санду.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: