fbpx
Сьогодні
15:46 03 Гру 2020

Опитування Зеленського оплатили внесками на підтримку партії "Слуга народу", - Геращенко

Фото facebook.com/E.Sarakhman

Фінансування заходів із проведення опитування громадян у день виборів 25 жовтня, ініційованого президентом, відбувалося в порядку, передбаченому договором між партією «Слуга народу» і ТОВ «Зе-медіа» за рахунок отриманих внесків на підтримку партії.

Про це йдеться у відповіді політичної партії «Слуга народу» на звернення народних депутатів від «Європейської солідарності», яке оприлюднила співголова фракції «ЄС» Ірина Геращенко у Фейсбуці.

«Фінансування заходів із проведення опитування (виготовлення бюлетенів, матеріально-технічне забезпечення тощо) відбувалось в порядку, передбаченому в договорі, укладеному між політичною партією «Слуга народу» та Товариством з обмеженою відповідальністю «Зе-медіа», за рахунок отриманих внесків на підтримку політичної партії»Слуга народу» відповідно до пункту 1 частини 3 статті 14 Закону України «Про політичні партії в Україні», – йдеться у документі.

Також у відповіді політсили йдеться, що згідно з законом, партія щоквартально зобов'язана подавати до Національного агентства з питань запобігання корупції звіт про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру.

«Оскільки опитування відбувалось 25 жовтня 2020 року, що відповідає четвертому кварталу 2020 року, відповідно до вимог чинного законодавства витрати політичної партії «Слуга народу» на організацію та проведення опитування будуть відображені у звіті до Національного агентства з питань запобігання корупції за четвертий квартал 2020 року, який буде подано політичною партією «Слуга народу» у визначені чинним законодавством України терміни», – зазначається у відповіді.

Ви вже забули про псевдоопитування , яке проводив Зеленський в день виборів? Про нього вже забув і сам Зеленський:). А…

Posted by Iryna Gerashchenko on Thursday, December 3, 2020

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: