fbpx
Сьогодні
15:47 26 Жов 2020

Опитування президента проводила компанія "Зе Медіа", - Корнієнко

Всеукраїнське опитування громадян, ініційоване президентом, проводила соціологічна компанія "Зе Медіа".

Про це повідомив голова партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко на брифінгу.

"Як ви знаєте, партія "Слуга народу" взяла на себе фінансування, але для того, щоб уникнути звинувачень в передвиборчій агітації, ми свідомо відмовилися від будь-якої організації опитування. Його організовувала стороння компанія, яку ми запросили, підібрали. Вона називається "Зе Медіа", – розповів Корнієнко.

Політик зазначив, що у компанії "Зе Медіа" є повна акредитація і спроможності проводити соціологічні дослідження, а одним із засновників компанії є професійний соціолог.

"Ця компанія, ми з нею працюємо уже не першу передвиборчу кампанію. Працювали на парламентській з ними. Вони погодилися організувати це опитування. Це не є соціологічне опитування, тому тут немає якихось особливих вимог. Але просто організувати кількість волонтерів, інтерв'юерів, організувати логістику і так далі – ця компанія за це взялася і одна з важливих умов, яку компанія нам надала – це відстрочка платежу. Тому що повністю всі розрахунки по цьому проєкту відбуваються постфактум", – сказав Олександр Корнієнко.

За словами голови партії, зараз досліджуються кількість волонтерів, графік їх роботи. Вони отримають відшкодування. Також партія буде нести витрати за логістику і друк поліграфії і скриньок.

"Щодо джерел походження коштів – ще раз наголошую, що це не державне фінансування, тому що ми відмовилися від державного фінансування. Це спонсорська допомога наших донорів, яких багато, вони представляють малий і середній бізнес, їх більше 300 за останній час було. І в звіті НАЗК, коли ми його подамо, на всі ці питання можна буде отримати відповідь", – зазначив Корнієнко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: