fbpx
Сьогодні
11:33 27 Лис 2020

Єрмак поговорив з ексрадником Уманським: Якщо не вдалось донести інформацію про корупцію - то точно не через нас

Голова Офісу президента Андрій Єрмак зустрівся і поговорив зі своїм ексрадником Ігорем Уманським, який нещодавно звільнився і публічно заявив про схеми на митниці, Податковій та в "Укравтодорі" (яке займається Великим будівництвом).

Про це глава ОП написав у Фейсбуці.

Сьогодні я мав зустріч зі своїм колишнім радником Ігорем Уманським. Сказав йому наступне.У нас нульова толерантність…

Posted by Андрій Єрмак on Friday, November 27, 2020

"Сьогодні я мав зустріч зі своїм колишнім радником Ігорем Уманським. Сказав йому наступне.
У нас нульова толерантність до корупції – це неодноразово повторював Президент Володимир Зеленський, і це базова цінність внутрішньої культури нашої команди.

Також я повторив те, що сказав йому телефоном раніше – вважаю неправильним приймати заяву про відставку не від нього особисто, а прочитати про це в інтернеті.

Я поважаю роботу і професійний шлях Ігоря Уманського. Якби я не покладав на його досвід та аналітичні здібності великі надії у контексті подолання корупції в Україні, то не запросив би долучитись до команди Офісу в якості мого радника. За останні місяці в Офісі Президента України було достатньо нарад за участі представників усіх силових та контролюючих органів, на яких Ігор Уманський міг поставити будь-які питання та передати будь-які аналітичні матеріали. Він мав абсолютну свободу і всі можливості для цього.

Вважаю, що для нього були створені усі можливості аби донести будь-яку необхідну інформацію до керівництва держави, до уряду та правоохоронної системи. І якщо цього не вдалось зробити, то точно не через нас.

Бажаю Ігорю удачі з його новими проєктами, сподіваюсь що він візьме вектор на конструктивність, і ми всі разом працюватимемо над тим, щоб подолати корупцію в Україні!", – написав Андрій Єрмак.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: