fbpx
Сьогодні
22:57 03 Жов 2020

Єрмак заявив про проблеми з комунікацією у "Слузі народу"

У нових політиків можуть бути проблеми з комунікацією, попри їх професіоналізм.

Про це заявив глава Офісу президента Андрій Єрмак в ефірі каналу "Україна 24", коментуючи заяву депутата від "Слуги народу" Людмили Марченко, яка сказала про можливу військову підтримку Азербайджану з боку України.

"Вперше в українській історії абсолютно на демократичних виборах, абсолютно без будь-яких фінансових зобов'язань прийшли абсолютно нові люди в парламент. Більшість з них дуже пристойні, професійні — кожен у своїй сфері. Але багато хто з них ніколи не був у великій політиці, вони ніколи не могли усвідомити, що кожне сказане слово може завтра стати вседержавною сенсацією", — сказав він.

За словами Єрмака, влада працює над тим, щоб не допускати конфузів.

"Тому, звичайно, сьогодні ми продовжуємо роботу, щоб у тому числі й питання комунікації кожного з політиків — що вони говорять, як вони кажуть… Не для того, щоб їх контролювати, а щоб сьогодні у них була можливість, і я знаю, що над цим працює й глава фракції, й глава партії "Слуга народу"… Безумовно, ми бачимо, як ці процеси відбуваються, підтримуємо… нам подобається, що ці процеси йдуть. Нам подобається, що депутати приходять, і якщо їм щось цікаво, що відбувається в "Мінську", то вони ставлять ці питання і членам ТКГ. Якщо їм цікаво, що відбувається в фінансах, вони ставлять питання Мінфіну.

Йде процес. Дивімося на це, як на проблему зростання. Але насправді це ж зовсім інша генерація українських політиків. Звичайно, політик, який вже 20 років у політиці, "битий" політик, він ніколи так не скаже, навіть якщо так думає. Але треба навчитися. І у більшості є хороші шанси, щоб навчитися й стати професійними політиками нової генерації", — сказав він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: