fbpx
Сьогодні
19:38 24 Вер 2020

Після таємної інавгурації Лукашенка привітав лідер лише однієї країни

Фото Reuters

Самопроголошеного президента Білорусі Александра Лукашенка після таємної церемонії інавгурації привітав лідер тільки однієї країни.

Про це повідомляє "Європейська правда".

Вітання Лукашенку після церемонії направив президент Туркменістану Гурбангули Бердимухамедов, про що повідомило в середу ввечері туркменське державне агентство Turkmenistan Today.

Слід зазначити, що на сайті Лукашенка немає інформації про привітання, також про нього не повідомляло білоруське держагентство БЕЛТА.

Як відомо, дату церемонії інавгурації не оголошували і на неї не запрошували послів інших країн в Білорусі. Лукашенко заявив, що "за законами Білорусі ми нікого не повинні із західних держав і взагалі когось попереджати".

"Це внутрішня справа нашої країни. І критика тільки одна: чи то таємниця, чи то таїнство. Знаєте, на інавгурацію були запрошені близько 2 тисяч осіб разом з військовими. І в таємниці це зберегти практично неможливо", – сказав він у четвер.

Раніше посол заявив, що запланований на жовтень візит президента України Володимира Зеленського до Білорусі скасовано. Як і проведення Форуму регіонів обох країн в Гродно.

Як повідомлялося, у середу в Мінську відбулася таємна інавгурація Лукашенка як нібито президента Білорусі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: