fbpx
Сьогодні
14:17 28 Сер 2020

Мінкульт та Держагенство з туризму підготували зміни, які пом'якшать обмеження на в’їзд для іноземців

Міністерство культури та інформаційної політики разом з Держагентством розвитку туризму підготували пом'якшуючі зміни до обмежень на в'їзд для іноземців та найближчим часом внесуть їх на розгляд уряду.

Про це йдеться на сторінці МКІП у Фейсбуці.

«Розуміємо, що жорсткі обмежувальні заходи можуть негативно вплинути на туризм та концертну діяльність, тож разом з Кабінетом Міністрів України та усіма учасниками ринку працюємо над максимально безпечним та збалансованим розв'язанням спільної проблеми».

Колектив Міністерства розуміє і поділяє стурбованість представників туристичної та концертної сфери обмеженнями, однак наголошує, що обмежувальні заходи спрямовані, у першу чергу, на захист населення від COVID19, в тому числі й споживачів туристичних та концертних послуг.

«Підкреслюємо, що концертна діяльність дозволена суб'єктам господарювання, для яких це є основним видом діяльності протягом останнього року», – додали в МКІП.

Біля Кабміну проходить акція протесту представників туристичної галузі. Там зібралося близько сотні людей, які вимагатимуть від уряду скасувати рішення про заборону в'їзду в Україну для іноземців з усіх країн світу.

Повідомлялося, що Україна закрила до кінця вересня кордони для іноземців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: