fbpx
Сьогодні
15:30 20 Сер 2020

Херсонські кавуни з баржі матимуть QR-коди з інформацією про туризм

На Херсонщині на частині кавунів, що відправляються баржею у Київ, будуть наліпки з QR-кодом, що вестиме на туристичний портал регіону.

Про це розповів голова правління ГО "Центр живої історії "Олешшя", президент регіональної туристичної організації "Туризм Херсона" Павло Білецький, повідомляє Укрінформ.

"Так, от ми тільки зараз повернулися у Херсон (з причалу філії "Голопристанська", де вантажать баржу, – ред.). Ми за кошти Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) надрукували сто тисяч наліпок, потім ще своїх "досипали" трохи грошей і надрукували ще 100 тисяч наліпок. Зараз ми наклеїли частину наліпок на кавуни, що відправляться баржею", – зазначив Білецький.

кавуни з баржі

кавуни з баржі

Світлини кавунів з QR-кодом Білецький опублікував на своїй сторінці у Facebook. Він підкреслив, що наліпка – це не географічне зазначення херсонського кавуна, це QR-код, що веде на туристичний портал про Херсонщину.

За його словами, ще частину наліпок передали директору приватного підприємства "Александр А. Синенко" Олександру Синенку – тож QR-код з'явиться на кавунах цього господарства, що відправлятимуться до споживачів і автомобільним транспортом.

Послы Херсона готовятся к путешествию. В рамках проекта Trip must go on были разработаны стикеры с qr-кодом, считав…

Posted by Pavel Biletsky on Saturday, August 15, 2020

Ця ініціатива стала частиною проєкту TripMustGoOn, який розвиває туристичні можливості регіону. У рамках проєкту запустили чат-бот в Telegram та Facebook, який надасть відповіді на всі запитання та стане надійним путівником для гостей Херсонщини.

🍉  Коли чекати прибуття "смугастого вантажу"

Орієнтовно баржа з кавунами прибуде до термінала в Переяславі Київської області 21 серпня. У столичних супермаркетах продукція з'явиться напередодні Дня Незалежності 24 серпня. 

Ягоди з півдня України можна буде придбати в торгових точках мережі "Сільпо" "Fozzy Group".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: