fbpx
Сьогодні
13:05 16 Чер 2020

Суд переглядає рішення про домашній арешт Стерненко

Фото УНІАН

Шевченківський районний суд перегляне рішення про домашній арешт активісту Сергію Стерненко. Засідання розпочалося сьогодні о 12:30.

Про це повідомляє прес-служба Шевченківського районного суду міста Києва.

Стерненко вже заявив відвід судді.

"Заявили відвід судді Мєлєшак", – написав він у соцмережах.

Як повідомляється, слідчим суддею Шевченківського районного суду міста Києва розглядатиметься клопотання прокурора Офісу Генерального прокурора та захисника активіста про зміну домашнього арешту Сергію Стерненко.

Нагадаємо, активіста Сергія Стерненка відправили під домашній арешт на 60 діб.

Але проблема була в тому, що домашній арешт активісту призначили за адресою прописки — у  військовій частині Одеси, куди, як писав Стерненко, його навіть не пустять.

"Хоча вони знають що я мешкаю в Києві! Цю ухвалу неможливо виконати.Потім прокурори будуть казати що я не виконую умови домашнього арешту та проситимуть вже тримання під вартою",- написав він ввечері після рішення суду.

Ввечері 15 червня після суду Стерненко разом із мітингувальниками пішов до будинку генерального прокурора України Ірини Венедіктової, щоб вона розповіла як виконати рішення суду щодо обрання запобіжного заходу активісту.

Протестуючі, які прийшли до Шевченківського районного суду Києва, де розглядали справу Стерненко, рушили до будинку генпрокурора Ірини Венедиктової, а потім через ОПУ пішли до дому президента Володимира Зеленського.

Раніше під судом, де знаходиться Стерненко, поліція затримала 4 активістів, в тому числі Миколу Виговського.

Також біля суду у справі Стерненка побили нардепа від "Голосу".

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: