fbpx
Сьогодні
15:38 15 Чер 2020

"Роздряпали обличчя": біля суду у справі Стерненка побили нардепа від "Голосу"

Під час акції протесту біля Шевченківського суду Києва, де зараз проходить судовий розгляд у справі активіста Сергія Стерненка, побили нардепа від "Голосу" Романа Лозинського.

Про це "Рубриці" розповіли в прес-службі партії.

За словами прес-секретаря Яреми Духа, все почалося з того, що кілька нардепів політсили вийшли із залу суду і почали питати у поліції, чому ті заарештували активістів. Далі почалася бійка.

"Коли Лозинський підійшов до поліції і попросив пустити його назад, голосно кажучи, що він народний депутат, силовики почали брутально його зупиняти. В результаті порвали йому футболку, смикали його за обличчя до крові, залишилися сліди… Зараз Роман пише заяву в поліцію про ментовське беззаконня", – підкреслив Дух.

роман лозинський побили

На своїй сторінці у Facebook нардеп Лозинський додав, що заява буде в тому числі і за фактом перешкоджання депутатської діяльності. Ситуація зараз напружена до межі.

Беркута зразка 2013 повернулись. В автозаки пакують без розбору.Разом з колегами зараз будемо витягувати.Пишу заяву в…

Posted by Roman Lozynskyi on Monday, June 15, 2020

Як раніше повідомляла "Рубрика", суд продовжує обрання запобіжного заходу активісту Сергію Стерненку.

Він розпочав розглядати запобіжний захід Стерненко 12 червня. Слідство просить суд відправити його під цілодобовий домашній арешт. Засідання супроводжувалося масовим протестом прихильників Стерненка.

Наприкінці засідання 12 червня прокурор, клопотання про відвід якого захист надавав суду, заявив, що Стерненко завдав покійному нападнику удар правою рукою, посилаючись на експертизу, де вказана ліва.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: