fbpx
Сьогодні
15:41 25 Тра 2020

Одним із КРI дипломатів буде просування українського експорту, - Шмигаль

Фото: gk-press.if.ua

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявляє, що уряд зробить просування українського експорту одним із КРI українських дипломатів.

"Ми наразі працюємо з Міністерством закордонних справ, щоб трохи змінити напрями роботи дипломатичної служби України за кордоном. Ми орієнтуватимемо наших дипломатів на просування українського експорту. Це така своєрідна реформа. Просування українського експорту на світові ринки стане одним із КРI українських дипломатів.

Ще одним КРI може стати залучення інвестицій в Україну. Звідси експорт, сюди інвестиції, а імпорт в Україну й так зайде силами дипломатів іноземних держав", – сказав Шмигаль в інтерв'ю "Інтерфаксу".

Щодо інвестицій з України, то прем'єр зазначив, що в сьогоднішніх умовах він "локалізувався б і зайнявся економічним і інвестиційним націоналізмом, у хорошому значенні цього слова, та інвестував би в Україні".

На його думку, в країні дуже хороші умови для інвестицій, а також хороша маржа в окремих галузях, з точки зору економічних можливостей.

"Тому інвестувати треба вдома, розвивати локальне виробництво, підвищувати якість і потім виходити з експортом назовні", – наголосив Шмигаль.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: