fbpx
Сьогодні
16:24 19 Тра 2020

МЗС перезапустить роботу Ради експортерів та інвесторів, - нарада у Зеленського

Володимир Зеленський провів зустріч щодо пришвидшення зростання експорту та залучення інвестицій в Україну.

«Просування економічних інтересів України у світі нарівні з гарантуванням національної безпеки має стати ключовим пріоритетом нашої зовнішньої політики. Сильна економіка – найнадійніший захист України не лише в умовах гібридної війни, а й під час економічної кризи внаслідок пандемії COVID-19», – наголосив президент.

Зеленський підтримав перезавантаження економічного напряму зовнішньої політики України, яке ініціював міністр закордонних справ Дмитро Кулеба. Цей процес МЗС розпочне з перезапуску роботи оновленої Ради експортерів та інвесторів (РЕІ).

«Ми зосередимося на двох пріоритетах: підтримці українського експорту у світі та залученні інвестицій до України.Внесок у зміцнення економічної безпеки України стане одним з показників ефективності роботи дипломатів», – заявив Дмитро Кулеба.

«Я хочу, щоб український бізнес мав можливості експорту. Хочу, щоб не лише великі підприємці виходили на міжнародний ринок, але й щоб таку можливість отримав середній і малий бізнес», – наголосив Зеленський.

 

Рубрика:
Економіка

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: