fbpx
Сьогодні
10:25 18 Тра 2020

В СБУ заявили, що допит Стерненка не пов’язаний з оголошенням йому підозри

Служба безпеки України підтвердила, що колишнього лідера одеського осередку «Правого сектору» Сергія Стерненка викликали на допит на 9:00 18 травня. Однак заявила, що наразі це не пов'язано з оголошенням йому про підозру.

Про це повідомила пресслужба СБУ.

«Активізація навколо цієї справи в інформаційному полі є нічим іншим, як свідомим намаганням загострити ситуацію в публічній площині та створити додаткові можливості для подальшого тиску на розслідування. Яке, на жаль, не поверне до життя вбиту раніше людину», — зазначають у відомстві.

Там наголошують, що в розслідуванні цієї справи «керується принципами законності, об'єктивності, справедливості та бажанням встановити істину, незалежно від настроїв та політичних вподобань всіх фігурантів розслідування».

Під час акції під СБУ, де проходив допит, правоохоронці повідомили, що Стерненку не оголосили підозру, натомість зазначили, що він у статусі потерпілого.

Вранці 18 травня під СБУ влаштували акцію через можливе оголошення Стерненку підозри: активіст пішов на допит.

Нагадаємо, що 14 травня колишнього очільника одеського осередку Правого сектору Сергія Стерненка викликали до головного слідчого управління СБУ для повідомлення про підозру. Стерненко прокоментував.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: