fbpx
Сьогодні
23:44 06 Тра 2020

Стерненко заявив, що його планують заарештувати в найближчі дні

Активіста Сергія Стерненка планують арештувати в найближчі дні

Про це він заявив у інтерв'ю НВ.

"Мені про це відомо з кількох джерел. Крім (волонтера) Романа Сініцина мені про це говорять ще три джерела і в Службі безпеки України, і в Офісі генерального прокурора. Планується це вже у найближчі дні (можливо, навіть, цього тижня) по 115-й статті – Умисне вбивство. Тобто фактично слідство хоче заперечити те, що на мене був скоєний замовний напад", – сказав Стерненко.

За словами активіста, він діяв виключно в межах закону для відбиття збройного нападу групи осіб та захищав свою дівчину.

"Безпосередньо виконавцями замаху були двоє громадян. Але крім них на місці злочину були присутні щонайменше дві або три особи, які координували їхню діяльність", – заявив Стерненко

На думку Стерненка, напали на нього через те, що він виступав проти незаконних забудов в Одесі, які реалізовувалися в інтересах мера міста Геннадія Труханова.

"Я гостро критикував Одеську мерію, яка займається, на мою думку, корупційними оборудками. І саме через це, я переконаний, міська влада і організувала три замовних напади на мене", – сказав він.

За словами активіста Сіцінина, СБУ спільно з Офісом Генпрокурора готують підозру в умисному вбивстві активісту Сергію Стерненку.

До цього Венедіктова запевняла, що підозра одеському активісту Сергію Стерненку, який смертельно поранив нападника, буде оголошена.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: