fbpx
Сьогодні
20:02 04 Тра 2020

Стерненку збираються вручити підозру і закрити в СІЗО, - активіст

Активісту Сергію Стерненку збираються вручити підозру і закрити в СІЗО.

Про це заявив активіст Роман Сініцин.

"За моєю інформацією Сергій Стерненко готують підозру за 115 ст ККУ (умисне вбивство). СБУ спільно з Офісом Генпрокурора. Дедлайн 15 травня, але швидше за все це відбудеться вже до кінця поточного тижня. Вручать підозру і закриють в СІЗО. Ймовірно там буде без права застави.

Є інформація, що це політичний договірняк з ригами, Баканова дотисли "піти по безпределу" в обмін на щось. Дуже цікаво на що. З гражданочкою Венедіктовою в принципі було зрозуміло з самого початку, цю підозру вона вимагала вручити ледве переступивши поріг кабінету на Різницькій", – повідомив Сініцин.

Зазначимо, раніше ВАКС задовольнив скаргу активіста Сергія Стерненка і зобов'язав НАБУ розглянути його заяву про злочин.

Активіст стверджує, що Венедіктова не задекларувала дорогі наручні годинники і членство в ряді підприємств. Сьогодні стало відомо, що НАБУ відкрило справу стосовно Венедіктової.

Раніше Венедіктова приймала у себе вдову Кузнецова, який загинув внаслідок нападу на Стерненка.

До цього Венедіктова запевняла, що підозра одеському активісту Сергію Стерненку, який смертельно поранив нападника, буде оголошена. Питання полягає лише у кваліфікації: вбивство чи вбивство при перевищенні меж необхідної оборони.

Колишній заступник генерального прокурора Віктор Трепак розповів, що нова очільниця Офісу генпрокурора Ірина Венедіктова заявила йому про необхідність повідомити про підозру одеському активісту Сергію Стерненку. Останній, захищаючись від нападників, наніс одному смертельне поранення.

За вбивство одеського активіста Стерненка пропонували тисячу доларів, – свідок.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: