fbpx
Сьогодні
18:22 22 Кві 2020

У "Слузі народу" заявили, що Зеленський зможе домовитися з Росією

Фото Reuters

Президент України Володимир Зеленський продемонстрував, що з Росією можна спілкуватися та домовлятися без здачі національних інтересів.

Про це в коментарі "Інтерфакс-Україна" заявив заступник голови фракції "Слуга народу" Максим Ткаченко.

"Він продемонстрував, що з Росією можна спілкуватися та домовлятися без здачі національних інтересів, проявив себе в цих переговорах як сильний, послідовний і далекоглядний політик. Саме так його сприймають і партнери з "нормандського формату", тому що саме зусиллями Зеленського вдалося реанімувати цей переговорний майданчик, який практично впав у кому в 2016 році", – вважає нардеп.

Заступник голови фракції "Слуга народу" покладає великі надії на продовження переговорів щодо встановлення миру на Донбасі, а також реінтеграції окупованих територій після закінчення пандемії коронавірусу.

"Я впевнений, що, незважаючи на пандемію, яка дуже сильно змінила наші життя і плани, робота президента і всієї нашої команди щодо досягнення миру на Донбасі триває і найближчим часом будуть нові сильні кроки та реальні результати. Будуть нові домовленості в "нормандському форматі", серйозні зрушення в Мінську. Як і обіцяв Володимир Зеленський, ми в найближчому майбутньому повернемо і людей, і території", – каже Ткаченко.

Також він заявив, що Зеленський "зшиває" Україну.

Нагадаємо, Зеленський впевнений, що за термін свого перебування на посаді йому вдасться домогтися закінчення збройного конфлікту на Донбасі.

Раніше МЗС Німеччини анонсувало відеоконференцію у нормандському форматі.

Крім того, Меркель і Путін провели розмову щодо України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: