fbpx
Сьогодні
17:40 07 Кві 2020

Vodafone відкриває вільний доступ до "Всеукраїнської школи online"

Українські школярі, учні середньої та старшої школи, зможуть дивитися уроки на Vodafone TV. В рамках підтримки проекту «Всеукраїнська школа online» Vodafone відкриває вільний доступ до трансляцій уроків в рамках сервісу Vodafone TV.

Щоранку, з 10:00 до 12:00, до закінчення карантину, уроки будуть доступні всім бажаючим. Трансляція уроків буде проходити на наступних каналах:

  • 5-й клас – «Плюсплюс» та «112 Україна»
  • 6-й клас – ZOOM та NewsOne
  • 7-й клас – ZIK та «5 канал»
  • 8-й клас – «Індіго» та УНІАН
  • 9-й клас – «Рада» та UA: Культура
  • 10-й клас – UA: Перший
  • 11-й клас – М1

Доступ надається безкоштовно і без обов'язкової реєстрації для нових користувачів. Скористатися можна, вибравши один із способів – через додаток для iOS, Android, Web-site tv.vodafone.ua або Smart TV (LG або Samsung).

Для того щоб дивитися уроки "Всеукраїнської online школи" необхідно зайти в розділ "Всі канали", далі "онлайн школа" і вибрати потрібний клас і предмет. Кожен день запису уроків будуть додаватися в спеціальну колекцію на сервісі і будуть доступні в плині 7-ми днів.

Vodafone також підтримує українців під час карантину, надаючи безкоштовний доступ до пізнавально-розважальних сервісів: з 03.04 по 24.04 – до Vodafone Press, Vodafone Music, Bookmate і BeFit. Vodafone також продовжив до 30.04 для абонентів передплачених тарифів можливість безкоштовно підключити послугу Online Pass, щоб безлімітно спілкуватися в популярних соціальних мережах і месенджерах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: