fbpx
Сьогодні
09:04 22 Бер 2020

У Києві заборонили відвідувати спортивні і дитячі майданчики, а також обмежили перебування в аптеках і продуктових магазинів

Фото Reuters

У Києві заборонили користуватися дитячими та спортивними майданчиками у парках, скверах та на прибудинкових територіях.

Про це вказано у протоколі № 16 Постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій КМДА.

Йдеться про введення додаткових обмежувальних заходів на території міста Києва.

«Районним в місті Києві державним адміністраціям, комунальному об'єднанню Київзеленбуд, ГУ Національної поліції України у м. Києві забезпечити проведення інформаційної та роз'яснювальної роботи щодо заборони користування дитячими та спортивними майданчиками в парках, скверах та на прибудинкових територіях», — йдеться в протоколі.

Заборона буде чинною «до покращення епідемічної ситуації». Відповідальними призначили керівників районних державних адміністрацій.

Також у Києві з 25 березня в аптеках і продуктових магазинах встановлять нові правила, які передбачають, що має бути не більш ніж 1 людина на 10 квадратних метрів.

Про це йдеться у протоколі № 16 Постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій КМДА.

«…забезпечити наявність споживачів в торговельному приміщенні в кількості 1 особа на 10 м² та забезпечити заходи щодо дотримання санітарних норм», — йдеться у повідомленні.

Доручили це департаменту промисловості та розвитку підприємництва виконавчого органу Київської міської ради та керівникам мережі продуктових магазинів та аптек.

Зазначимо, з понеділка громадський транспорт Києва зупиняє роботу.

КМДА опублікувала схему руху пасажирського транспорту в Києві.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: