fbpx
Сьогодні
11:31 11 Бер 2020

Кличко: Столиця запроваджує обмежувальні заходи через коронавірус

У Києві з 12 березня тимчасово обмежують освітній процес в закладах загальної та вищої освіти, дитячих садочках, мистецьких та спортивних школах.

Про це повідомив міський голова столиці Віталій Кличко.

"З тією динамікою, як розповсюджуюється епідемія коронавірусу, існує потенційна загроза виникнення надзвичайної ситуації в столиці. Щоб упередити можливе розповсюдження захворювання, влада столиці затвердила план протиепідемічних заходів", — заявив Кличко.

Так, в закладах загальної і вищої освіти, мистецьких і спортивних школах, дитячих садочках запроваджують дистанційне навчання. У кінотеатрах скасують сеанси.

"Закритими будуть розважальні центри та розважальні зони у шопінг-молах. У торговельних центрах посилений контроль, чергуватимуть санітарні лікарі", — розповів міський голова.

Попередньо обмеження діятимуть до кінця березня.

Кличко також звернувся до керівників установ та підприємств міста, аби ті переглянули графіки роботи працівників, у яких є малолітні діти.

"Окремо зазначу, що громадський транспорт поки працювати у звичайному режимі. Увесь його рухомий склад двічі на добу обробляють дезинфікуючими засобами", — сказав Кличко і закликав людей не панікувати, дотримуватися порад медиків і при поганому самопочутті звертатися до лікарів.

Раніше в Україні уряд створив спеціальну інфосторінку з усією актуальною інформацією щодо китайського коронавірусу: https://covid19.com.ua/

Також МОЗ запустив Telegram-бот, який відповідає на запитання про коронавірус.

Читайте також:

Що робити, коли повернувся з країни, де зафіксували коронавірус

Рубрика:
Київ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: