fbpx
Сьогодні
12:30 23 Лют 2020

Лікар з Луцька вирішив безкоштовно лікувати онкохворих: чому і які умови

Лікар з Луцька Вадим Петровський заявив, що готовий безкоштовно щомісяця приймати на обстеження та оперувати двох людей, у яких виявили онкозахворювання.

«Якщо Вам поставили діагноз: рак тіла матки, рак ендометрія, рак шийки матки, рак вульви та й просто будь-яку гінекологічну болячку і ви у розпачі через матеріальне становище, будь ласка, знайте, що кожен місяць ми беремо 2 пацієнтів, обстежуємо і оперуємо їх абсолютно безкоштовно!», — написав лікар Вадим Петровський на своїй сторінці у Facebook.

Лікар з Луцька Вадим Петровський

Фото Facebook/Vadim Petrovskiy

Він розповів, що нещодавно у нього діагностували рак шлунка. Після додаткових аналізів діагноз не підтвердився, але його життя після цього розділилося «на дві половини».

Він зазначив, що не може лікувати більше людей, оскільки в його клініці працює понад 60 людей, яким потрібно платити зарплати.

Можливо, в майбутньому кількість безкоштовних операцій збільшиться, проте зараз в силу обставин, безкоштовне лікування абсолютно для всіх неможливе.

«Але я можу забезпечити лікування 2 пацієнтів на місяць, які не можуть собі цього дозволити… І я буду щиро радіти, роблячи це», — зазначив лікар і додав, що в майбутньому, можливо, таких операцій стане більше.

Вадим Петровський висловив сподівання, що безкоштовне лікування раку задасть новий стандарт в регіоні.

Привет друзья! Неделю назад мне поставили диагноз: Инфильтративное заболевание желудка,неоплазия субкардии…Короче…

Posted by Vadim Petrovskiy on Sunday, February 16, 2020

Лікар вже провів першу безоплатну операцію. Пацієнтка – Наталія Лашта з Рівненщини. Про це на сторінці у Facebook повідомила Вікторія Романюк.

«Зроблено першу безкоштовну операцію. І першою пацієнткою стала учасниця нашої спільноти «Афіна. Жінки проти раку!» Дякуємо вам, лікарю, від усієї нашої «Афіни»! А Наталці – здоров'я та швидкої реабілітації! Ну а ми сподіваємось, що колись лікування буде доступним для усіх пацієнтів. Саме на це і спрямована наша діяльність. Кожна людина має право отримати якісне лікування у гарних умовах», – йдеться у повідомленні.

Весь фб пише про коронавірус, а я про інше) Я про Людей. Нещодавно багато з вас читали про лікаря з Луцька Vadim…

Posted by Вікторія Романюк on Friday, February 21, 2020

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: