fbpx
Сьогодні
22:58 22 Лют 2020

Мирослава Гонгадзе: Україна у США звучить всюди у негативному контексті, як корумпована країна

Україна стала в якійсь мірі заручницею і жертвою  політичного протистояння, яке сьогодні відбувається у Сполучених Штатах. І, на жаль, Україна звучить всюди у негативному контексті, як корумпована країна. 

Про це розповіла очільниця української служби "Голосу Америки" Мирослава Гонгадзе в інтерв'ю для "Рубрики"

"Тактика невтручання в політичний процес і тримання нейтралітету, яку обрала українська влада, з одного боку — віталась і оцінювалась експертами як правильна. Водночас оглядачі наголошують, що можна було скористатись цим шаленим інтересом до України і спробувати виступити з іншим меседжем — більше розповідати про війну та українські нагальні потреби", — каже Мирослава Гонгадзе, коментуючи події, що відбувалися навколо імпічменту Трампа.

"Україна вже активно присутня в американському інформаційному просторі . Тепер важливо, щоб  про Україну говорили не лише з Вашингтона чи Москви, а й з Києва. Українці небагато уваги приділяють тому, що відбувається у Сполучених Штатах, і як там бачать Україну. Можливо, цікавлять інші теми або це бажання закритися. Але українському суспільству варто повернутись обличчям до світу і сприйняти реальність. Сполучені Штати — це головний партнер та союзник України. Важливо усвідомлювати і приділяти увагу тому, який імідж тут і загалом на Заході має Україна. Відкрити очі і розуміти, що відбувається навколо, щоб, зокрема, правильно формувати свою зовнішню політику"", — вважає журналістка.

Інтерв'ю повністю Мирослава Гонгадзе: "Важливо, щоб про Україну говорили з Києва, а не лише з Вашингтона чи Москви"

Читайте такожАмериканський радник Зеленського Андрій Мак: що потрібно інвесторам та українцям у діаспорі

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: