fbpx
Сьогодні
21:26 22 Лют 2020

Радник Зеленського в США розповів, в які сфери в Україні найбільш цікаво інвестувати американцям

В Україні американським інвесторам цікава енергетика, господарська промисловість і ІТ. Крім того, в цьому році ми побачимо ріст інвестицій в кіно-індустрію, тому що зараз Україна дає дуже добрі умови для цього. Оце такі 4 сфери для інвестицій.

Про це розповів позаштатний радник президента України Володимира Зеленського, американський юрист Андрій Мак в інтерв'ю для "Рубрики".

"Люди дуже зацікавлені, вони думають, що нова влада — це нова можливість, щоб змінити Україну", — каже Андрій Мак і додає, що про готовність світових банкірів інвестувати в Україну свідчить те, що на українські фонди вже є великий попит, навіть попри падіння ставок з 10 до 5 відсотків. А про те, які перспективи інвестицій в Україну, каже так: "Кожен інвестор, чого він хоче? Не тільки щоб інвестиційна нянька була, судова реформа і закон працював, щоби свої права вони могли захистити не тільки при цьому президенту, а взагалі на довгий строк. Думаю, 2020 рік є дуже важливий, чи ця судова реформа відбудеться. Вся надія, що вона буде".

Зазначимо, Андрій Мак працює в юридичному об'єднанні "Астерс" і до його компетенції належить допомагати американським фірмам та інвесторам в Україні, а українським клієнтам — в Америці.

Інтерв'ю повністю Американський радник Зеленського Андрій Мак: що потрібно інвесторам та українцям у діаспорі

Читайте такожМирослава Гонгадзе: "Важливо, щоб про Україну говорили з Києва, а не лише з Вашингтона чи Москви"

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: