fbpx
Сьогодні
15:00 30 Січ 2020

У справі про вбивство Шеремета мають бути зібрані додаткові докази, - генпрокурор

Генеральний прокурор Руслан Рябошапка вважає, що для передачі в суд справи за обвинуваченням виконавців і організаторів вбивства журналіста Павла Шеремета потрібні додаткові докази.

Про це він сказав в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна".

"Мені здається, що наразі має бути зібрано додаткові докази, щоб справу можна було передати до суду, оскільки зібраного обсягу доказів недостатньо".

Генпрокурор звернув увагу на те, що розслідування не зупиняється на етапі, коли людям повідомляють про підозру, додаткові докази мають збирати і згодом.

"Щоб зібрати додаткові докази, які підтверджують або спростовують провину цих людей, – а ми маємо рухатися в обох напрямках – підготовлено письмові вказівки прокурорів слідству і відповідно встановлено терміни розслідування. Будемо стежити за виконанням цих вказівок", – наголосив Рябошапка.

Генпрокурор уточнив, що процесуальні рішення прокурорів у цій справі залежатимуть від того, у який спосіб ці вказівки буде виконано, чи буде зібрано додаткові докази.

Відповідаючи на запитання про те, чи можна вийти на замовників цього злочину, Рябошапка сказав: "Це наше завдання – рухатися далі й встановити людей, які не лише організовували виконання вбивства, але і тих, кому, власне, це було вигідно, хто все це замовив, – без цього розслідування буде неповноцінним".

Повідомлялося, що фахівці визнали нікчемними основні докази МВС у справі Шеремета.

Нагадаємо, що адвокату Кузьменко вже місяць не дають ознайомитися з матеріалами справи щодо вбивства Шеремета.

Нагадаємо, Антоненко заявив, що дізнався про існування Шеремета з новин вже після його загибелі.

Раніше ЗМІ заявили, що Антоненко вищий за чоловіка з камер відеоспостереження.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: