fbpx
Сьогодні
23:04 22 Січ 2020

Разумков зізнався, чому не поїхав у Давос

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков вибрав робочу поїздку південними регіонами країни, а не до Давоса, бо вважає, що важливіше мати розуміння, що робиться правильно, а що йде не так.

Про це він заявив відповідаючи на питання журналістів під час робочої поїздки до Миколаєва 22 січня, повідомляє Укрінформ.

«Україна для мене ближча за Швейцарію. Тому я не поїхав у Давос, а вибрав робочу поїздку по південних регіонах країни. Я вважаю, що варто спілкуватися з людьми, щоб мати розуміння, що ми робимо правильно, а що йде не так. Бо коли ти сидиш в кабінеті, то втрачаєш зв'язок з реальністю і це ні до чого доброго не приведе», – сказав Разумков.

Під час робочої поїздки до Миколаєва він відвідав ДП НВКГ«Зоря»-«Машпроєкт» та філію «Дельта-лоцман» державного підприємства «Адміністрація морських портів України».

Як відомо в ці дні в Давосі триває всесвітній економічний форум, куди поїхала й українська делегація на чолі з Президентом.

Нагадаємо, Зеленський у Давосі назвав головну задачу країни.

А ще – запропонував прийняти Україну в ЄС замість Британії.

Раніше Зеленський зустрівся з головою правління компанії, яка є інвестором в аграрний сектор України.

Форум відбувається 21-24 січня.  Основна тема: "Зацікавлені сторони за згуртований та стійкий світ", тобто головними питаннями будуть проблеми виконання Паризьких домовленостей з клімату та досягнення цілей сталого розвитку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: