fbpx
Сьогодні
16:02 07 Січ 2020

Соціолог пояснила, чому Зеленський об'єднав Україну

Директор Фонду "Демократичні ініціативи" Ірина Бекешкіна заявила, що на президентських виборах Володимир Зеленський об'єднав країну.

Про це вона заявила виданню Сьогодні.

"На успіх був приречений лише той, хто був публічним, кого знали. Голосувати, за того, кого не знають, люди не будуть. А сам фільм "Слуга народу", за нашим опитуванням, 50% людей дивилося ще до виборів. І коли він вийшов у новорічну ніч до президента, привітав і сказав, що йде на вибори, то люди побачили у Зеленському свого, і рейтинг почав зростати шаленими темпами. Вже через два тижні в січневому опитуванні у нього було 16%. І чимдалі кожна його поява на телебаченні, ну і в мережах, але перш за все, на телебаченні, підкріплювала у людей переконання, що такого президента з народу і треба. І не важливо, він за європейську інтеграцію чи ні, за НАТО чи проти НАТО. Не важливо. Він єдиний, хто об'єднав…", – пояснила вона.

Також Бекешкіна уточнила, в чому саме він об'єднав країну.

"Якщо глянути на його електорат, він ділився так само, як ділилася громадська думка в країні загалом. Він зшив лише в одному – об'єднав країну в тому, що треба, щоб президентом став новий політик, точніше, не політик взагалі", – підкреслила вона.

Крім того, Бекешкіна пояснила, що занижує рейтинги Зеленського.

Також Бекешкіна заявила, що електоральний "медовий місяць" Зеленського закінчується.

Зазначимо, що Зеленський і Разумков єдині політики в Україні, що мають позитивний баланс довіри.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: