fbpx
Сьогодні
17:29 21 Гру 2019

У Кабміні обіцяють збільшити бюджет на дороги на 20 млрд грн

Фото: Укравтодор

Український Уряд разом з Міністерством фінансів України знайшли можливість збільшити бюджет на ремонт та будівництво доріг на майже 20 млрд.

Про це заявив очільник" Укравтодору" Олександр Кубраков.

"Бюджет на дороги буде збільшено на 20 млрд грн. На сьогодні у Дорожньому фонді передбачено 38 млрд грн на ремонт, будівництво та експлуатацію доріг. З цих грошей 31,5 млрд відведено на ремонтно-будівельні роботи. І кожен, хто більш-менш розуміється на темі, знає, що таких сум, м'яко кажучи, недостатньо аби привести до ладу проблемні ділянки у різних куточках країни.

Наразі разом з Урядом та Міністерство фінансів України ми знайшли можливість збільшити бюджет на ремонт та будівництво доріг на майже 20 млрд. Ці гроші дозволять суттєво наростити обсяги запланованих робіт", – заявив він.

Кубраков пояснив, що потрібно для того, аби отримати ці кошти.

"У Верховній Раді зареєстровано 2 розроблених нами законопроекти – номер 2661 "Про внесення змін до Бюджетного кодексу України" та номер 2660 "Про внесення змін до Закону України про Державний бюджет України на 2020 рік". Прийняття Радою цих проектів відкриє для Укравтодор можливість залучити додаткове фінансування з зовнішніх ринків. Українські шляхи знаходяться у стані далекому від прийнятного. І пошук можливостей для залучення нових коштів на відновлення наших доріг – один із моїх топ-пріоритетів. Сподіваюсь на розуміння важливості питання парламентаріями та підтримку наших пропозицій у Верховній Раді", – пояснив очільник" Укравтодору".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: